Åpen workshop med ESC ungdomskompani

Bli med på workshop med ESC ungdomskompani for samtidsdans!
Fem timers gratis workshop med dansing og utforskning – lunsj blir servert.

Workshopen er gratis og åpen for alle i alderen 14-19 år med interesse for samtidsdans i hele Vestland. Her kan du bli litt kjent med hva kompaniet er, og ikke minst hilse på koreograf for ESCs neste prosjekt – Sigurd Johan Heide!

RadArt: SIGURD JOHAN HEIDE Foto: Marius Fiskum / http://www.mariusfiskum.no

Sigurd Johan har bakgrunn fra folkedans, dansevitenskap og undervisning, og har en master i koreografi fra Kunsthøyskolen i Oslo. I tillegg til mye annet driver han dansekompaniet Kartellet, og sitter i fagutvalget for dans i Kulturrådet.

I ESC jobber danserne kreativt sammen med koreografen frem mot forestilling. Denne lørdagen får du et innblikk i hvordan koreografen for vårt kommende prosjekt tenker og jobber, og kan få en liten titt på hvordan kompaniet vil jobbe det kommende året.

På grunn av korona blir premiere på nytt stykke av ESC i 2021. Vi har ikke valgt ut et kompani for dette enda, og vil benytte denne unntakstilstanden til å bli kjent med flest mulig unge og entusiastiske dansere i regionen. For dansere som kommer langveis fra kan vi stille med noe støtte til reise og eventuelt opphold.

Workshopen vil forholde seg til kornoaregler, med en meters avstand og et begrenset antall plasser.

Fyll ut skjema for deltakelse her, førstemann til mølla!

Har du spørsmål om workshopen ta kontakt med produsent Lisa Nøttseter på Bergen Dansesenter, lisa@bergen-dansesenter.no.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form