Ballettgradering med flotte resultater!

DANSE- OG BALLETTSKOLEN: Det er tredje året Bergen Dansesenter gjennomfører gradering i klassisk ballett etter den internasjonale undervisningsmetoden RAD – Royal Academy of Dance.

Alle de 40 elevene i alderen 8 til 27 år fordelt på tre nivåer, bestod med god margin. GRATULERER!

Elevene har gjennom to semestre jobbet intenst med forberedelser sammen med pedagog Elizabeth Guino-o som fortjener en stor takk for sitt engasjement og innsats.

Ved Bergen Dansesenter satser vi på undervisningen i klassisk ballett og ønsker at barn og ungdom skal kunne utvikle seg i danseformen og bli gode! Også voksne er velkomne til å følge RAD-klassene og gradere seg. Vi har allerede flere som synes dette gir en ekstra motivasjon til dansetreningen.

Bergen Dansesenter er eneste ballettskole i Hordaland som har RAD-gradering innenfor klassisk ballett. Dette er et eget graderingssystem som Royal Academy of Dance i London (RAD) har utviklet, og består av en forhøyning av nivået i klassisk ballett både hos pedagoger og elever. RAD- systemet er inndelt i grader, og etter hver grad kan elever som ønsker det avlegge eksamen for en ekstern RAD-sensor. Disse har lang ballettfaglig/-kunstnerisk utdannelse og erfaring og reiser kontinuerlig verden rundt og eksaminerer.

Graderingen er utformet for å måle ferdigheter og fremgang hos elever. Her ved BDS har vi graderes det nå elever opp til nivå 5. Bildet er av Grade 4, foto: Elizabeth Guino-o.

------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form