Dans – en fest!

Fest med dans, tre dager til ende!

Minifestivalen Dans – en fest! er på trappene og vi gleder oss stort over synliggjøringen av et rikt og virksomt dansemiljø i regionen vår! Aldri før har så mye lokal dans vært samlet under samme paraply i regnbyen Bergen.

Initiativet kommer fra BIT Teatergarasjen, og sammen med Carte Blanche er Bergen Dansesenter viktige støttespillere i prosjektet. Bergen Dansesenter har vært med å finne frem til lokale kunstnere med særegne stemmer og sin egen kunstneriske agenda. Mange av kunstnerne har jobbet frem prosjektene sine i studio hos oss, og nå gleder vi oss til å se både ferdige arbeider og arbeider som er underveis i prosessen i tre dager til ende!

Forestillinger for alle!

Billettene er nesten gitt bort 200 kroner for et festivalpass! Sjekk ticketco for billetter og mer detaljer. De fleste forestillingene er for ungdom og voksne. Unntakene er alle forestillingene til thud! moving endangered spaces i Nordnesparken og på Studio Bergen, dette er baby-forestillinger er fra 0-2 år, laget av en kunstner med spesielt stor erfaring med og kjærlighet til denne publikumsgruppen.

Fullstendig program finner du på BIT Teatergarasjens nettsider. Der kan du lese mer om denne gjengen her:

Mirte Bogaert (NO/BE)
Lisa Collette Bysheim (NO)
Eva Pfitzenmaier og Maik Riebort (NO/DE)
Karen Eide Bøen (NO)
Daniel Mariblanca (ES/NO)
Roskva Yasmin Andersen (NO)
thud! moving endangered spaces (NO)
Carte Blanche (NO)

 

Gratis workshop og demokratisk kritikk

Image may contain: 1 person

Carte Blanche og danser Noam Eidelman Shatil byr på en gratis to-timers workshop hos Bergen Dansesenter i studio 2 kl. 11.00-13.00 på lørdag.

Det nystartede prosjektet Levende Kritikk er tilstede med sitt konsept Postkortkritikk, hvor enhver vanlig publikummer oppfordres til selv å være kritiker i miniformat. Med seg til å hjelpe til med å få mer kritikk fra folket har de to elever fra Bergen Dansesenter.

Med støtte fra organisasjonen Dans i Skolen og apap – Performing Europe 2020 har vi arragnert workshops for de videregående skolene i regionen med scenekunst som fag – danselinjen på Langhaugen og drama på Fyllingsdalen. Festivalkunstnerne Mirte Bogaert og Roskva Yasmin Andersen har vært ute og møtt morgendagens scenekunstnere fra Bergen.

Ta på deg danseskorna og spring til festen!


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form