Dansepedagogisk seminar

HOLD UT!

Hvordan vare lenge i yrket som dansepedagog

Fredag 1. november kl. 10.00-15.00

Registrering og kaffe/te fra kl. 9.30.

Pris: kr. 300

Hvis du betaler som privatperson er prisen kr. 150.

Lunsj i Kafe Kippers kommer i tillegg.

 

Kursholdere i år er Linn Kvam, daglig leder ved Fysioterapisenteret i Bergen, og sanger, pedagog og komponist Bodil Lunde Rørtveit.

Seminaret er åpent for dansepedagoger i danse-/ballettskoler, kulturskoler, videregående skoler og høyskoler, og dansekunstnere med interesse for det pedagogiske feltet.

 

KROPP v/ Linn Kvam

Kan vi påvirke vårt eget nervesystem?

Hva med tyngdekraften? Påvirker den oss positivt /negativt?

Hva er stress, og er det nødvendigvis negativt?

Ved å lære om kroppens systemer, kan vi bedre forstå de signalene kroppen gir oss. På den måten kan vi bedre imøtekomme kroppens behov, og belønningen blir økt helse og velvære. Dette igjen gjør at vi kan gi mer av oss selv og vare lenger i jobben.

Leddmobilisering vs tøyning? Vi ser nærmere på Moshe Feldenkrais’ tilnærming til dette, og vi vil også se på enkle øvelser for god restitusjon.

LINN KVAM er utdannet fysioterapeut i Berlin, feldenkraispedagog i Firenze og osteopat i Oslo.  Hun har drevet privat praksis i Bergen siden 1997 og har bred erfaring bl.a innenfor kvinnehelse, løping og stressmestring. I tillegg er hun siden januar 2018 knyttet opp mot Carte Blanche og virker der som osteopat og feldenkraispedagog både for ansatte og danserne.

 

STEMME v/ Bodil Lunde Rørtveit

Workshopen vil inneholde mat både for stemmen og sjelen. Vi snakker og jobber praktisk med stemmeutfordringer i jobbhverdagen. Vi øver på riktig stemmebruk for å kunne nå ut til en hel sal med danseelever uten å slite på stemmen. Vi ser også på alle de pedagogiske mulighetene stemmen gir oss utover det å gi praktiske beskjeder, som rytmikk og klangfarge. Og vi skal – på helt enkelt, men virkningsfullt nivå – lage musikk sammen!

BODIL LUNDE RØRTVEIT er sangpedagog ved Den Nationale Scene og i tillegg artist og komponist. Hun er sertifisert lærer i Complete Vocal Technique og har lang erfaring med stemmeworkshops for sangere, kor, dansere og skuespillere. Bodil elsker å utforske stemmen som kommunikasjonsmiddel – gjennom sang, men også de mange andre mulige uttrykksmåtene. Hun komponist og utøver lager hun konseptuelle musikkforestillinger med scenekunsten som ramme.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form