esc ungdomskompani på Oktoberdans med The Diamond Sea

KOMPETANSESENTERET: esc ungdomskompani 2016 jobber med Etienne Guilloteu (NO/FR), et navn hentet fra 1700-tallet om å komme unna drama og illusjonsmakeri, og ta tilbake scenens her og nå. Frasparket for forestillingen er en låt av Sonic Youth fra 1995:

«Time takes its crazy toll?

And how does your mirror grow?

You better watch yourself when you jump into it

?’cause the mirror’s gonna steal your soul…..»

Dette er den ideelle musikken til en forestilling laget med tenåringer. The Diamond Sea handler om øyeblikk av forvandling, uskyld og rastløshet. Den dunkle overgangen fra barn til voksenalder. Den gangen i livet hvor man nettopp er «mange ting på en gang». esc dansere 2016: Serina Luoise Abelsen, Noelle Guinoo Derida, Karen Erstad, Inger Flotve, Matilde Helgesen, Marie Synnøve Hellevang, Kristin Lien, Julia Thunes Skaar og Ole Marius Støle.

esc ungdomskompani er et Bergensbasert kompani opprettet i 2007 av Camilla Skrede Johannessen, Cecilie Ravndal Nilsen og Monica Reksten. Kompaniet rekrutterer unge dansere hvert år i alderen 14-19 år. Høyt teknisk nivå og kreative evner ligger til grunn for opptak i kompaniet. Camilla Skrede Johannessen er produsent for kompaniet, og dette er en co-produksjon med BIT Teatergarasjen.

esc 2016 er støttet av Bergen Kommune, Norsk kulturråd, Hordaland Fylkeskommune og Bergen Dansesenter – regionalt kompetansesenter for dans.

Billetter og info her: http://bit-teatergarasjen.no/program/forestillinger/esc-og-etienne/

Mer om esc ungdomskompani her.

 


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form