Her er høstens stipendiater!

Clare Shang Yi Fan (ballettstipend) har danset klassisk ballett og jazzdans siden hun var 7 år. Hun har deltatt på flere store eventer, som f. eks Asian Arts Festivals. I dansekonkurransen; Get-The-Beat i Singapore, vant hennes solo- og gruppekoreografi førstepremien. Stipendet vil bidra til å utvikle seg videre.

 

 

 

Ivo Rückmann (ballettstipend)har danset klassisk ballett i 9 år. Han arbeider seriøst og målrettet med kunstformen. Stipendet vil bidra til at han kan fortsette utviklingen og målet om å bli en så god danser som mulig.

 

 

 

Tomine Mikkeline Eide

Tomine Mikkeline Eide (generelt stipend) er frilans skuespiller og sanger. Det siste året har hun i tillegg skolert og kurset seg innenfor sang og skuespill i London. Dans er et viktig håndverk i musikalverdenen og med stipend fra Bergen Dansesenter denne høsten får hun mulighet til å forbedre seg innenfor koreografi, teknikk og flere dansestiler. Dette vil være til stor hjelp på kommende auditions og opptredener.

 

 

Birgitte Sletten Christensen (generelt stipend) har danset i to år og er elev ved danselinjen på Langhaugen. Dans er hennes kreative uttrykks form, som hun ønsker å studere videre etter videregående skole.

 

 


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form