Høstens første PRODA

Endelig er det klart for PRODA – profesjonell dansetrening i studio igjen! Først ut i høst er House med fantastiske Camilla Røyset Andersen! I studio 2 på Bergen Dansesenter. Du kan søke om adgang via PRODAs nettsider.

UKE 36
Fredag 4/9 kl. 10-11.30: HOUSE med Camilla Røyset Andersen
Lørdag 5/9 kl. 11-12.30: HOUSE med Camilla Røyset Andersen          

Camilla Røyset Andersen er utdannet dansepedagog ved Danshögskolan i Stockholm (DOCH) med Street som hovedfag. Hun har også danseutdannelse fra Stockholm Danscenter, Bårdar Akademiet og Broadway Dancecenter NYC. I tillegg har hun utdannelse innen Spesialpedagogikk fra Høyskolen i Bergen. De siste 9 årene har hun undervist i ulike streetstiler med faste klasser på Step In Dansestudio og ved Bergen Kulturskole. I tillegg kommer mange ulike undervisningsoppdrag ved barneskoler, ungdomskoler, folkehøyskoler m.m. Hun har reist mye og deltatt på ulike workshops og jam i bl.a USA, Sverige og Frankrike.
House er en clubdans som oppstod på 1970-tallet i byene Chicago og New York. Dansestilen er influert av mange elder dansestiler, som bl.a jazzdans, stepp, salsa, afrikansk dans og capoeira.
Stilen kan kort sagt beskrives som flytende med raskt fotarbeid.
Vi dykker inn i Housemusikken og leker oss med footwork og groove. Vi jobber med ulike basic-steg og variasjoner av disse.  Fokus på ulike rytmer, nivå, retninger, flyt og det sosiale aspektet med Housedans.

Vi minner om god korona skikk og bruk, og at enmeteren må opprettholdes til enhver tid. Er du syk eller i karantene skal du selvsagt ikke møte på PRODA.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form