Improvisasjon/kreative verktøy med Kristine Nilsen-Oma lørdag 14. og 21. november

KOMPETANSESENTERET: Velkommen til PRODA-klasser lørdag  14. og 21. november kl. 11.00-13.00 med Kristine Nilsen Oma 

«Hvordan finner vi spontant innhold og struktur? Hvilke valg kan vi lage i rom, dynamikk/tempo og struktur i øyeblikket? Kan det å engasjere våre sanser lede oss til materiale når vi improviserer? Hvordan påvirkes vi av å strengt bruke positiv tilbakemelding som metode for kreativitet? 

I klassen vil undersøke disse spørsmålene gjennom utforskning av bevegelse, pust, stemme, fantasi og dialog som kreative verktøy for dans.»

IMPROVISASJON/KREATIVE VERKTØY klassen er åpen for alle scenekunstnere med erfaring og interesse for bevegelse, så spre ordet også utenfor dansemiljøet!

Kristine er utdannet fra Victorian College of the Arts, Melbourne og Laban Centre, London. Hun har i mer enn 16 år vært en sentral dansekunstner i Bergens frilansmiljø med en rekke prosjekt bak seg. Hennes Far far away er vist i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo, og hun jobber for tiden med det nye prosjektet Please Body Follow, har en scenekunstduett kissing knees med Arild Brakstad, og er i startfasen med å etablere et improvisasjonskompani i Bergen som kaller seg ” På Stående Fot”.

Følg gjerne med på bloggen hennes for mer informasjon om hennes arbeid fremover: https://kristinenilsenoma.wordpress.com

 

 

 


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form