Kunstnerisk workshop og jazzdans på PRODA

Kunstnerisk workshop og Tine Aaspaas på PRODA

Torsdag 28. mars kl. 11.-13 har kunstner Nicola Gunn, som for tiden er i residens på USF Verftet, workshop på PRODA i samarbeid med BIT Teatergarasjen. Hun er en spennende kunstner som alt har gjort seg bemerket lokalt på noen få måneder. Mer om henne og workshopen finner du her:

http://bit-teatergarasjen.no/program/arrangementer/mermermer-workshop-med-nicola-gunn/

Meld på til ingrid@bit-teatergarasjen.no

 

Lørdag 30. mars kl. 12 og mandag 1. april kl. 10 blir det jazzdans med selveste dronninga – Tine Aaspaas!

Tine Aspaas er en av Norges mest profilerte dansekunstnere. Gjennom sin karriere har Aspaas arbeidet i et bredt spekter av ulike dansegenre, både som koreograf og dansekunstner, alt fra musikal, jazz og hip hop til moderne/samtidsdans.

Hun har jobbet som danser i Oslo Danse Ensemble og vært med i en rekke musikaler som Chicago, Cabaret, La Cage Aux Folles og My Fair Lady og gjennom mange år har Aspaas hatt den glede å danse og koreografere for ulike Tv produksjoner som blant annet “So you think you can dance, Scandinavia” og Nobels fredspris konsert for å nevne noen. Hun er også kjent som finalist i “Dansefeber” 2006.

Høsten 2014 koreograferte Aspaas sin første helaftens forestilling //Three in One// på Riksscenen i Oslo, støttet av Norsk Kulturrråd og Fond for utøvende.

Aspaas har også danset og koreografert i New York og Italia.

Hun underviser og koreograferer ved de ledende danseinstitusjonene i Oslo, som KHIO, Spin Off, Bårdar og Norges Balletthøgskole og underviser på PRODA, trening for profesjonelle dansere på landsbasis.  Tine Aspaas var Norges danseambassadør i 2014.

Hun har et stort engasjement i undervisningen og fokus på innlevelse, uttrykk og danseglede. Klassen har en godt gjennomarbeidet oppvarming med fokus på teknikk og dans fra start. 


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form