GRATULERER SÅ MYE! Les om mottakerne av vårsemesterets ELEVSTIPEND!

På bildet: Agnes Ravndal Vaagland. Foto: Knut Utler

Agnes Ravndal Vaagland, har danset i 12 år, og alle årene har hun vært elev ved Bergen Dansesenter. Hun har vært innom flere ulike sjangere som ballett, jazzdans, samtidsdans og hiphop. For tiden går Agnes 2 året på danselinjen ved Langhaugen vgs og stortrives! I 2021/2022 var hun danser i ESC ungdomskompani. Hun ser på tiden i ESC ungdomskompani som svært lærerik og gøy! Framtidsdrømmen er å ta høyere utdannelse innen dans, og satse på dans som yrke.

På bildet: David Magyel. Foto: David Magyel

David Magyel, er jazzpianist. komponist og bevegelsesinstruktør. Davids reise til bevegelse og dans begynte å akselerere for alvor da læreren hans, Gozalo Gil, ba ham ta over Animal Flow-klassene hans ved Frontline Academy Bergen for tre år siden. David har også erfaring fra Capoeira, contemporary floorwork og  kontaktimprovisasjon. David har danset samtidsdans og improvisasjon ved Bergen Dansesenter i ett semester. Fremover ønsker han å fortsette med samtidsdans og improvisasjon, samtidig som han også skal utforske ballett. David uttrykker at dansen har gjort ham til en bedre pianist, spesielt i samarbeid med dansekunstnere. Davids mål er å oppdage potensialet som kroppen skjuler.

På bildet: Frida Margrete Liven-Rolstad. Foto: Tove K. Breistein

Frida Margrete Liven-Rolstad, har dans som en stor del av livet sitt. Hun har vært elev ved Bergen Dansesenter flere semester, hvor hun danser både ballett og samtidsdans. I tillegg til å være elev selv, assisterer hun ballettpedagog Elizabeth Guino-o ved danseskolen. En oppgave hun trives svært godt med. Frida ser for seg en fremtid med dans.

På bildet: Martin Nguyen. Foto: Henrik Nordin

Martin Nguyen. I år har Martin vært elev ved Bergen Dansesenter i 5 år. Han  har mest erfaring med Hiphop, men forrige semester deltok han i tillegg på jazzdans, samtidsdans og ballett. Martins plan er å lære seg så mye han kan innenfor de ulike dansesjangerne. For fremtiden ønsker han å utvikle sin egen personlige stil og skape egne koreografier, og på sikt også undervise dans. 


Om stipendet: Alle stipendmottakere må betale basisavgiften på kr 2450, men all trening utover dette er GRATIS. Man får også full tilgang til åpne klasser og workshops med gjestepedagoger. Det generelle stipendet er ment for deg som ønsker å satse på en mer intensiv trening – på sikt kanskje en danseutdanning. Vi deler også ut ballettstipend for alderen 10-15 år. 

I søknaden du beskriver bakgrunn; hva/hvor lenge du har danset, dine planer og ønsker for vårsemesteret og fremover.

*Du må ha vært elev ved BDS minst ett semester for å kunne få stipend. En elev kan tildeles stipend to semestre på rad, kun unntaksvis flere enn to semestre.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form