Meld på til Dansens Dager nå!

Bilde fra digital feiring av Dansens dag i 2021, her fra Latvisk Kulturskole Bergausis. Foto: Øyvind Johannessen.

Endelig er det tid for å melde på danseskolen, crewet ditt, kompaniet eller prosjektet ditt!

Dansens Dager arrangeres i Bergen sentrum lørdag 30. april. Dette er en dag der dansere i alle aldre og disipliner fra nybegynner til profesjonell kan samles for å vise danseglede og utfolde seg kunstnerisk. 

Frist for påmelding til Dansens Dagers fellesarrangement er 20. mars!

Fyll inn påmeldingsskjema HER.

Vi har i år en del utfordringer med flere av stedene vi tradisjonelt pleier å være. Festplassen ser ut for å være opptatt med fortsatt koronatesting. Vi har søkt om å få være på Torgalmenningen, om ikke det går i orden så ser vi oss om etter et annet åpent sted i Bergen sentrum.

Biblioteket er under ombygging, så de klarer ikke å planlegge så langt frem i tid. Dermed vet vi ikke om det er aktuelt å være på biblioteksplassen og/eller inne på biblioteket.

Men vår trofaste venn, Bergen Stasjon, jernbanestasjonen, er i alle fall med på feiringen!

Kom gjerne med andre forslag til steder å danse i sentrum, så kan vi sjekke ut om vi kan få lov til å danse der.

Uansett nå setter vi i gang med påmeldingen – for Dansens Dag, det skal det bli!

Bilde fra digital feiring av Dansens dag i 2021, her fra musikalen Annie ved Fyllingsdalen Teater. Foto: Øyvind Johannessen.

Finn på noe der du er!
Bergen Dansesenter samler alt som skjer i vår region i et felles program. Det er fullt mulig og fritt frem for å lage egne arrangementer og koble på dagen. Tidligere har Spinae på Stord hatt festival i forbindelse med Dansens Dager, og i år jobbes det med en markering i Bjørnafjorden kommune. Ta gjerne kontakt med lisa@bergen-dansesenter.no hvis du brygger på et eget arrangement.

Profesjonelle kunstnere er hjertelig velkommen til å bidra i fellesmarkeringen 30. april! Benytt i tilfelle gjerne påmeldingsskjema. Det er også mulig å få promotert et annen prosjekt eller en forestilling som har premiere i tilknytning til Dansens dager perioden 29. april – 1. mai.

Mer info om Dansens Dag, årets dans og ambassadør og mye annet finner du på dansensdager.no.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form