Ny pedagog på PRODA

Velkommen til jazzdans med Gard Hjertaas Bjørnson!

20. og 21. september blir det jazzdans med Gard Hjertaas Bjørnson. Vil gleder oss til hans første jazzklasser på PRODA i Hordaland!

Sett av tiden:

Fredag 20/9: 10.00-11.30

Lørdag 21/9: 11.00-12.30

 

Gard Hjertaas Bjørnson ble uteksaminert ved KHiO BA Jazz i 2011.

Har etter endt utdanning jobbet i en stor variasjon av produksjoner, alt fra TV til samtidsstykker.

Har jobbet med Oslo Danse Ensemble siden 2011, der han også har vært med på to Riksteaterturnéer i co produksjon med kompaniet. Har hatt et tett samarbeid med koreograf Emilia Adelöv i hennes to nyeste stykker, “Only Light” og “Storm”.

Har også medvirket i en rekke musikaler som, “Cabaret” på Nordland Teater, “Singing in the Rain” på Folketeaterert og “Billy Elliot” på Sandnes Kulturhus. Er for øyeblikket medvirkende og dansekaptein i “Tordenskjold-Alle tiders Trønder” på Trøndelag teater.

Har undervist over hele landet, blant annet på workshops med Riksteateret i 2013 og 2016. Har undervist på en rekke studioer og skoler som Extend, Flyt, Norges Dansehøgskole, Trøndertun og Jump. Underviser til vanlig, sammen med kollega Trude Amalie Leirpoll, på KHiO for andreklasse BA Jazz.

Klassene består av en kombinasjon mellom det tradisjonelle jazz uttrykket, med sterk base i Molly Molloy, og over i det moderne/samtid. Klassene har en tradisjonell oppbygging, der fokus på torso, retninger i rom og funksjonalitet er i sentrum. “Jeg har alltid som mål at enhver klasse skal utfordre, skape nysgjerrighet og ikke minst gjøre meg og andre glad. Jeg er ekstremt opptatt av fysikalitet og hva kroppen kan utrette”. 


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form