Oktoberdans er en FEST!

Da er Oktoberdans 2020 i gang!

Dette merkelige unntaksåret har ført til at Oktoberdans i år er svært lokal, og i tillegg til sitt eget program har tatt opp i seg programmet for festivalen Dans en FEST!

Dans en FEST! ble arrangert første gang i 2018. Festivalen er en hyllest til et lokalt dansemiljø i rivende utvikling. Den er et samarbeid mellom Bergen Dansesenter, BIT Teatergarasjen (BIT) og Carte Blanche og det lokale, skapende og utøvende dansekunstmiljøet.

Formålet er å presentere status for, undersøke innholdet av – og vise fram mest mulig fra et felt med stadig flere aktører og større tyngde.
Her samles lokale kunstnere, hver med sine egne agendaer og med særegne stemmer. Flere formater er representerte, det er workshops, samtaler, presentasjoner, arbeidsvisninger og work in progress, samt noen ferdige verk.

Programmet kan sees ved å trykke her. Alt som er relatert til Dans en FEST! er merket med #dansenfest. Bergen Dansesenter vil fortløpende legge ut dagens aktuelle forestillinger av lokale kunstnere på facebooksiden vår, så følg gjerne med der!

En liten oversikt over de fine folkene som er med på Dans en FEST finner du her:

Ine Terese Hogstad / David Alræk / Papirvinger
Dawid Lorenc & Adrian Bartczak
Ann-Terese Aasen
Roskva Yasmin Andersen
Mirte Bogaert
Grov Productions
Yohei Hamada
Kristine Nilsen Oma
Lisa Bysheim
Daniel Mariblanca
Oda Brekke
ImprolaBergen

Men ikke nok med det – på det øvrige programmet finner du også visninger av andre lokale kunstnere tilknyttet dansemiljøet som:
Karen Eide Bøen
Nicola Gunn
Alwynne Pritchard
Yohei Hamada
Carte Blanche
Daniel Mariblanca
Caroline Eckly / Marcelo Evelin
Spreafico Eckly
ESC ungdomskompani for samtidsdans og Bygda dansar

I tillegg til de lokale kunstnerene er det også en god håndfull interessante nasjonale kunstnere. Dessuten et dirskursprogram, FUTUREBODIES. Det er med andre ord bare å ta på seg munnbindet og storme ut i byen!

Hold avstand, vis hensyn, følg anvisningene og ikke minst: GOD FESTIVAL!


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form