Styret

Styreleder: Jorunn Haakestad er kunstkritiker og kunsthistoriker (cand. philol.) fra Universitetet i Bergen. Håkestad har jobbet som museumspedagog, lektor i videregående skole, kulturkonsulent og regionkonservator og var i mange år direktør ved Vestlandets Kunstindustrimuseum, og er nåværende forskningsleder ved KODE.

Nestleder: Haakon Thuestad har sin utdannelse innen organisasjonsvitenskap og psykologi ved Universitetet i Bergen og har jobbet som politisk rådgiver for finans- og kulturbyråden i Bergen. Han var medlem av Hordaland fylkesting og kultur- og ressursutvalget i perioden 2007-11 og har jobbet som informasjonsrådgiver i kommunikasjonsbyrået Aabø & Co. I dag er Thuestad er nå direktør ved Bergen Assembly, triennale for samtidskunst i Bergen.

Styremedlemmer: Elizabeth Guino-o (pedagogrepresentant) er utdannet i dans ved Davao College, Filippinene, og har jobbet som danser, koreograf og pedagog i Bergen i over 20 år. Guinoo har undervist ved BDS siden starten i 1997.

Aslak Høyersten er utdannet fra Kent Institute of Art and Design (BA i Visual Communication Photomedia) og har flere utstillinger bak seg. Høyersten er daglig leder i VISP – produksjonsenhet for visuell kunst Bergen.

Veronica R. Thorseth  er utdannet ved Laban Centre, London  og har en MA i kunst fra KHiB. Hun er en aktiv dansekunstner og koreograf  blant annet gjennom sitt prosjekt thud! moving endangered spaces og som leder for Kunsthuset WRAP. Thorseth underviser i samtidsdans og releaseteknikk ved Bergen Dansesenter.

 

Årsmelding fra 2014 kan leses her:  Årsmelding_BDS_2014_pdf.

 

SeltopGrafisk Form