Påmelding til Dansens Dager 2018!

Nå er vi klare for påmeldinger til Dansens Dager 2018 i Bergen og omegn!

Vi markerer Dansens Dager i Bergen sentrum lørdag 28. april. Dansens dag er en internasjonal feiring av dans som søker å løfte frem verdien av dansekunst og betydningen dans kan ha både for et samfunn og for enkeltindividet, samt å jobbe for å gi dans et bredere publikum.

I forbindelse med dette inviterer vi både amatørdansere og profesjonelle dansere, kompanier, grupper og danseskoler til å markere Dansens Dager sammen med oss – enten som en del av vårt arrangement eller med egne uavhengige arrangement. Vi har våre hovedarenaer på Festplassen og i avgangshallen på togstasjonen. Vi har også et samarbeid med Bergen offentlige bibliotek hvor vi kan danse inne og på plassen utenfor.

Meld på til fellesarrangementet 28. april ved å følge denne lenken. Frist for påmelding er mandag 5. mars!

Dersom du har planlagt et eget arrangement, vil vi gjerne at du tar kontakt for å bli oppført i programmet vårt: post@bergen-dansesenter.no innen 1. april.

 

Dansens dager nasjonalt

Danseinformasjonen i Oslo er nasjonal arrangør for Dansens Dager. På sidene deres kan du finne mer bakgrunnsinformasjon, og etterhvert følge med på det nasjonale programmet som legges ut der. Bergen Dansesenter melder videre til Danseinformasjonen alt som står i vårt program her i regionen.

Foto: Rob Sloetry Covell, fra forestillingen Limbo på Den Norske opera & Ballett.
På bildet: Joel Ramirez

Dansens Dager ambassadør for 2018 er Tabanka Dance Ensemble! Tabanka er det eneste dansekompaniet i Norge som jobber innen sjangeren afrikansk-estetisk samtidsdans, og de har skapt hele 24 helaftens forestillinger og turnert i 21 land. Som ambassadør vil de dele sin kjærlighet for dansen og spre kunnskap om dansesjangeren. Som oppvarming til dagen kan du prøve deg på den groovy Dansens Dager-dansen Tabanka har laget!


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form