Påmelding til Dansens Dager 2019!

Nå er vi klare for påmeldinger til Dansens Dager 2019 i Bergen og omegn!

Tradisjonen tro markerer vi Dansens Dager i Bergen sentrum lørdag 27. april. Dansens dag er en internasjonal feiring av dans som søker å løfte frem verdien av dansekunst og betydningen dans kan ha både for et samfunn og for enkeltindividet, samt å jobbe for å gi dans et bredere publikum.

I forbindelse med dette inviterer vi både amatørdansere og profesjonelle dansere, kompanier, grupper og danseskoler til å markere Dansens Dager sammen med oss – enten som en del av vårt arrangement eller med egne uavhengige arrangement. Vi har vår hovedarena er Festplassen og vi jobber med å finne en innendørs arena i sentrum som hvor programmet kan gå uavhengig av vær. Vi har også et samarbeid med Bergen offentlige bibliotek hvor vi kan danse inne og på plassen utenfor.

Meld på til fellesarrangementet 27. april ved å følge denne lenken. Frist for påmelding er mandag 4. mars!

Dersom du har planlagt et eget arrangement, vil vi gjerne at du tar kontakt for å bli oppført i programmet vårt: post@bergen-dansesenter.no innen 1. april.

 

Dansens dager nasjonalt

Danseinformasjonen i Oslo er nasjonal arrangør for Dansens Dager. På sidene deres kan du finne mer bakgrunnsinformasjon, og etterhvert følge med på det nasjonale programmet som legges ut der. Bergen Dansesenter melder videre til Danseinformasjonen alt som står i vårt program her i regionen.

Dansens Dager ambassadør for 2019 er Martin Slaatto. Han er utdannet skuespiller og danser, og arbeider i skjæringspunktet mellom dans, teater, performance og installasjon. Han har gjort stor suksess med sin Transporteringsdans, som også er dansens dager dansen 2019.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form