PRODA fredag med Jens Trinidad

KOMPETANSESENTERET: HOUSE med Jens Trinidad fredag 21. april 11.15-12.45

Jens Trinidad har sin bakgrunn fra X-Ray i Oslo hvor han startet å danse på slutten av 90-tallet, og senere fra crewet Cre8 som han nå er kunstnerisk ansvarlig for. Han har markert seg både i hiphop- og scenekunstmiljøet som en allsidig og erfaren danser. Han har blant annet jobbet med streetdanskompaniet Bounce, Homan Sharifi/impure Company, Elle Sofe og Panta Rei Danseteater.

I 2015 var han Dansens Dager-ambassadør. I tillegg til å være utøvende danser underviser han også i streetdans på bl.a Kunsthøgskolen i Oslo og Edvard Munch. Som koreograf har han produsert flere stykker for danseutdanninger i Norge, og egne stykker under Urban Moves Festival med crewet og seineste “Flux” med Hugo Marmelada.

Jens har også vært aktiviv i battle scenen, og vunnet Soul Sessions Oslo, Pop What you got, Urban Moves i Norge og kvalifiseringen i Stockholm til Juste Debout i Paris, som er en av verdens største battles.

Jens om klassen:

«Jeg henter materiale fra hele min bakgrunn, enten det er house eller hiphop. Jeg jobber med tyngde og groove og også mye med isolasjoner, musikalitet, bevissthet og tilstedeværelse, gjennom improvisasjon eller ulike satte kombinasjoner.» 


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form