PRODA-klasse med Anne-Linn Akselsen lørdag 17. og 24. oktober

KOMPETANSESENTERET: PRODA-klasse lørdag 17. og 24. oktober kl. 11–12.30 i samtidsdans med Anne-Linn Akselsen, som er én av koreografene for esc ungdomskompani for samtidsdans denne høsten. (De skal ha forestilling 22. november!) I forbindelse med dette har vi invitert de fem unge danserne hun jobber med til PRODA-klassene hennes, sammen med profesjonelle dansere som selvfølgelig er hjertelig velkommne!

Anne-Linn Akselsen er utdannet ved Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm og ved P.A.R.T.S. i Brussel. Etter å ha jobbet frilans som koreograf og danser i noen år, startet hun i 2009 kompaniet Human Works sammen med Adrián Minkowicz. Kompaniet har siden skapt flere forestillinger, ofte i grenselandet mellom dans og teater, som ”Dry Act” serien. Det fysiske materialet baseres ofte på interaksjon; på relasjonen og uttrykksmulighetene som finnes mellom utøvere.

Som utøver har hun jobbet i kompaniet Rosas med koreografen Anne Teresa De Keersmaeker, og frilans med andre koreografer som Jean Luc Ducourt, Salva Sanchis og Heine Avdal. Hun underviser internasjonalt i både i klassisk ballett og samtidsdans, og holder kurs og workshops ved institusjoner som for eksempel P.A.R.T.S. i Brussel, S.E.A.D. i Salzburg og Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm. Hun holder nå en posisjon som studiekoordinator ved P.A.R.T.S og er fra høsten av også lektor i dans ved Universitetet i Stavanger. Anne-Linn har tidligere undervist Proda-klasser både i Bergen og ellers i landet.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form