RAD-gradering i klassisk ballett

Bergen Dansesenter tilbyr som den eneste danse-/ballettskolen i Bergen og en av få skoler i Vestland muligheten for gradering eller eksamen i klassisk ballett gjennom den internasjonale undervisningsmetoden fra Royal Academy of Dance.

Dette gir en ekstra dimensjon til treningen ved at man får en presis tilbakemelding på egen mestring og nivå og blir kjent både med sine sterke sider og med hvordan man kan utvikle seg og bli en bedre danser.

BDS gjennomfører RAD-gradering hvert eller annenhvert år, og de som velger å gradere seg, må være innstilt på å danse minimum 2 ganger pr. uke i tillegg til ekstra-treninger gjennom semesteret.

Muligheten til gradering gjelder både barn, ungdom og voksne, og alle RAD-klassene undervises av Elizabeth Guinoo som er sertifisert RAD-pedagog. Selve metoden RAD gir en god og strukturert undervisning i klassisk ballett for alle.

RAD-graderingen er frivillig og for elever som er spesielt interessert, og du er like velkommen til å følge kursene også uten å ta graderingen.

Foto: Thor Brødreskift

Arkiv

SeltopGrafisk Form