Samtidsdans og yoga i luften på PRODA Vestland

Samtidsdanser Elias Bäckebjörk har vært innom på PRODA Vestland tidligere og vi gleder oss til han kommer tilbake! I tillegg prøver vi nå noe helt nytt. Vi skal ut av vårt vanlige studio og fly!

Torsdag 31. mars 11.30-13.00 blir det samtidsdans med Elias Bäckebjörk.

Elias Bäckebjörk er en svensk danser med base i Oslo, utdannet fra Balettakademien Stockholm. Elias har jobbet med kompanier og koreografer som Ballet Theatre Pforzheim, Nagelhus Schia Productions, Daniel Proietto og Jon Ole Olstad.  I kommende produksjoner er Elias del av PHARSALIA av Antonio Ruz Company og Stuttgart International Solo Tanz festival med soloet PrePost Avatar, koreografert av Johannes Blattner. 

Samtidsdansklasse med ulike elementer av gulvøvelser, improvisasjoner med temaet release og tension for å finne nye nyanser av retninger. Vi vil jobbe med nøkkelord som  som flyt, impulser, musikalitet, fokus og intensitet og gleden av og få danse. 

Mandag 4. april kl. 09.45-11.15 Yoga i slynge (aktiv) med Kari Couchman
Onsdag 6. april kl. 09.45-11.15 Yoga i slynge (rolig) med Kari Couchman

Vi prøver noe helt nytt på PRODA Vestland!
Nå får vi muligheten til å teste ut en veldig gøyal og effektiv treningsform sammen med en ener på feltet, den drevne kroppsnerden Kari Couchman.

OBS!
Sted: Yogavayu, Halfdan Kjerulfs gate 4

Antrekk: Noe som dekker skuldre og knær, T-skjorte og tights er anbefalt.  Ingen glidelåser. Rene sokker.
Tid: 09.45-11.15. Effektiv treningstid 75 minutter, vi må beregne noe tid til innstilling av riktig høyde på slyngene
Her er det begrensede plasser, viktig med påmelding til post@bergen-dansesenter.no. Førstekvinn til mølla!

Kari Couchman har en leken og inspirerende grunntone i undervisningen. Hun har lang og bred erfaring som yogalærer og kroppsterapeut, noe som gjør at hun har en unik forståelse av hvordan kroppen fungerer og hvordan best tilrettelegge for den enkelte elev. Hun underviser både slyngeyoga og yoga på matte. I hennes timer kan du forvente å bli sett og hjulpet gjennom funksjonelle og lekne øvelser.

Mandagsklassen (aktiv)
En variert klasse hvor du du kan forvente en herlig aktiv økt i slyngen. Vi leker med elementer som tyngdekraft og oppdrift, løft og dropp. En blanding av øvelser som styrker kroppen og gir en oppkvikkende effekt.

Onsdagsklassen (rolig)
Dette er en roligere klasse hvor vi bruker slyngen til å skape plass både i kropp og sjel. En langsom flyt av øvelser gir varme i kroppen og klargjør den for stillinger som holdes litt lengre, inspirert av yin yoga. Vi har fokus på pusten, på å finne indre ro og til slutt lade de innvendige batteriene i en lang avspenning. I denne timen er slyngen nærmere bakken.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form