SLIPP bransjetreff på Cornerteateret

Tirsdag 5. september er det igjen klart for bransjetreff for scenekunstnere i regionen, SLIPP, på Cornerteateret på Møhlenpris i Bergen.

Dørene åpner 18.30, med programstart kl. 19.00. Arrangementet er gratis og vi byr på lett servering.

Proscen og Bergen Dansesenter er vertskap for en kveld med hurtigpresentasjoner, hvor en rekke aktører fra scenekunstmiljøet vil presentere enten kunstnerskapet sitt, et prosjekt, en prosess, en idé eller en tematikk som opptar dem.

De som presenterer denne kvelden er:

David Alræk

… jobber med konseptutvikling, regi, audio-visuell produksjon og er også utøver innen scenekunst. Han presenterer arbeidet sitt, og vil snakke om mulige fremtidige samarbeid innen audio-visuelle kunstneriske bidrag eller konseptutvikling og regi.

Irem Eliassen

…er manuelterapeut/fysioterapeut som forebygger og behandler arbeidsrelaterte skader hos scenekunstnere. Hun er første norske spesialist i scenekunstmedisin, og presenterer arbeidet sitt.

K13 : Scenekunst

… Steinar Thorsen og produsent Hjørdis M. Steinsvik kommer og vil snakke litt om sitt kommende 10 års jubileum som markeres på Cornerteateret i november, og om satsingen på interaktivitet og deltakelse (nasjonalt og internasjonalt) de siste årene.

Johanne Sundfør

… er danser og nylig flyttet til Bergen. Hun vil presentere liturgisk dansekunst, og snakke om ulike måter å jobbe med salmetekster i møte med kirkerom, og hvordan fysikalitet kan bidra til en mer inkluderende og helhetlig religionsforståelse.

Vibeke Flesland Havre

… kommer og snakker om arbeidet og prosjektet sitt.

Zoe Gay

… is an Australian choreographer and dancer. She will primarily talk about her practice and previous works. More closely, she’ll be discussing her ongoing project ‘The Leftovers’, created with sculptor Nicholas Hanisch, and the importance of revisiting works and allowing them to develop in time.

Katja Nyqvist

… is a Finnish dancer recently moved to Bergen. She’s got a new project coming up, exploring the associative play of movement and words across dictionaries, physical bodies and the spaces in-between.

June Lysjø

… forteller om sitt første soloprosjekt som dansekunstner der hun tar utgangspunkt i alter ego og karakterutvikling, og et ønske om å skape en form for distanse mellom utøver og det private jeg-et. Hun har tidligere jobbet som frilans danser og koreograf i København, men de siste årene har hun vikariert som danselærer i Lofoten.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form