SLIPP – bransjetreff på Cornerteateret

Velkommen til en superviktig kveld i scenekunstbyen Bergen!

På Cornerteateret tirsdag 4. september kl. 18.00-20.00 står kulturbyråd Andersland og alle byens store institusjoner på samme scene for å snakke om hvordan vi sammen løfter scenekunstbyen Bergen inn i fremtiden.

Byråd for klima, kultur og næring, Julie Andersland, kommer til Cornerteateret for å presentere den nye kunstplanen for scenekunstfeltet. Anledningen for dette er SLIPP, et bransjearrangement for alle scenekunstnere i Bergen, som styrker samarbeidet på tvers av grupperinger. Arrangementet er et samarbeid mellom Proscen – produsentenheten for scenekunst og Bergen Dansesenter – regionalt kompetansesenter for dans.

Etter Anderslands presentasjon går mikrofonen videre til byens store institusjoner i en samtale ledet av leder for Proscen Millan Persdotter Person og Bergen Dansesenters nestleder Lisa Nøttseter. Samtalen vil se nærmere på samarbeidsformer mellom institusjonene og det frie scenekunstfeltet.

 

I panelet finner dere:

Den Nationale Scene:           Agnete Haaland

Hordaland Teater:                SolrunToft Iversen

Carte Blanche:                       Tone Tjemsland

BIT Teatergarasjen:              Sven Åge Birkeland

Festspillene i Bergen:           Eirik Jørstad

 

Ellers på programmet er frilands kunstner Vibeke Flesland Havre som har samarbeidet med flere av byens institusjoner og gjort flere frittstående prosjekt. Hun kommer for å dele litt om oppturer og nedturer i frilanstilværelsen og sine erfaringer som kunstner i denne byen.

Rådgiver for scenekunst, film og kulturnæringer i Bergen kommune, Camilla Liby Clausen, avrunder kvelden i samtale med publikum.

 

Dørene åpner 17.30 og arrangementet starter 18.00.

Program fra kl. 18.00

  • Velkommen v/Proscen og Bergen Dansesenter
  • Julie Andersland presenterer Bergen Kommunes kunstplan
  • Vibeke Flesland Havre – Snakker om å jobbe som frilanser i Bergen
  • Panelsamtale
  • Camilla Liby Clausen – Samtale med rådgiver for scenekunst, film og kulturnæringer om kunstplanen, scenekunst og tilskuddsordninger.

Cornerbaren er åpen etter arrangementet og det blir anledning til samtale og mingling etter det offisielle programmet.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form