SLIPP – Tema : promo

Bransjetreff hvor vi snakker om promomateriale – bilde, tekst, video. I samarbeid med Proscen gleder vi oss over å kunne invitere til SLIPP i november!

Kongesalen, Cornerteateret i Bergen

Onsdag 8. november

Kl. 19:00 – 21:00, dørene åpner 18:30

Cornerteateret i Bergen fyller 10 år, og vi feirer med faglig påfyll i SLIPP Tema, denne gangen snakker vi om promotering og promomateriell. Hva bør man tenke på, og hvor kan man henvende seg når man skal lage materiale for å fremme prosjektet sitt? Fokuset er altså på hvordan du får tekst og bilde til å jobbe for deg. Vi ser på dette fra ulike vinkler, og du får høre hvordan noen eksperter på sine felt jobber og tenker. Til slutt åpner vi dørene til SLIPP Verksted der vi tenker høyt sammen om kveldens tema.

Del 1

Presentasjoner av Anita Jonsterhaug Vedå (Smau media),David Alræk, Ingrid Saltvik Faanes og Thor Brødreskift. Thomas Bye, teatersjef ved Det Vestnorske Teateret, kommer med gode råd fra mottakersiden.

Del 2

SLIPP Verksted der vi tenker høyt sammen om muligheter og gode løsninger.

Vi ønsker at flest mulig av byens profesjonelle scenekunstnere, produsenter og andre aktører skal kunne bidra. Derfor åpner vi for en samtale hvor vi alle deler av erfaringer og opplevelser.

Proscen og Bergen Dansesenter stiller med litt bobler og fingermat.

SLIPP er støttet av Vestland fylke.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form