Søknadsskrivekurs med dyktige Kirre Arneberg!

KOMPETANSESENTERET: Det blir SØKNADSSKRIVEKURS for dansekunstnere lørdag 30. september kl. 10-15.

Sted: Leirvik (Stord), i Spinae dance space, Torget 10.

Kurset er gratis for dansekunstnere. Vi åpner også kurset for andre kunstnere, produsenter o.a. til kurspris kr. 300.

PÅMELDING innen 1. september til: post@bergen-dansesenter.no

Kursholder er  Kirre Arneberg som har vært danser, pedagog og veileder i nærmere 25 år. Hun har senere videreutdannet seg i prosjektledelse og administrasjon, publikumsutvikling og i kultur og samfunn.

Kirre har i 10 år vært produsent og daglig leder av Ingun Bjørnsgaard Prosjekt i tillegg til å ha samarbeidet med koreografene Masja Abrahamsen, Ingri Fiksdal, Hege Haagenrud, Sølvi Edvardsen, Stian Danielsen m.fl.  Fra starten av CODA Oslo International Dance Festival i 2002 var hun prosjektleder og koordinator, et arbeid som varte frem til 2009.  Siden åpningen av Dansens Hus i 2008 har Kirre vært prosjektleder for mange og varierende prosjekter, bl.a. prosjektleder for ICE HOT Nordic Dance Platform 2014 i Oslo. Hun er for tiden produksjonsleder samme sted. Kirre underviser i prosjektledelse og Arts Management ved flere institusjoner i Norge, bl.a. Kunsthøgskolen i Oslo, Handelshøyskolen BI og Westerdals Act.

Dansemiljøet på Stord og Bømlo har de siste årene hatt en sterk utvikling både på det kunstneriske og pedagogiske feltet med Spinae Company’s mangfoldige virksomhet (Magdalena From Delis og Nathanael Larsson) og Simba Fulukias Simbas Arts Trust på Bømlo.

Gjennom sitt produsentsamarbeid med Spinae Company, ved å legge PRODA-klasser til Stord og tiltak som søknadsskrivekurs, ønsker Bergen Dansesenter å bidra til å øke kompetansen i miljøet ytterligere og skape et sterkere regionalt dansefelt.

 

 

 


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form