Sommerkurs 7-9 år, 4. -8. juli


Vi gleder oss så veldig til at en gjeng herlig kreative barn skal få møte to strålende kunstnere – en danser og en musiker!

04. – 08. juli
Mandag – fredag 09.00 – 15.30

Kursavgift: 2 300,- (NB! vi har Bergen Kommunes Aktivitetskort)


Påmelding TRYKK HER!

Bergen Dansesenter arrangerer i samarbeid med MoonMade Produksjoner sommerkurs for barn i alderen 7-9 år med fokus på kreativitet og tverrfaglighet. I løpet av kurset vil barna være med på verksted med dans, musikk og kreative oppgaver. Vi vil blant annet jobbe med «Harens Rocke-sang» og «Sola skin over meg». Hovedfokuset vårt er å ha det kjekt sammen, få nye venner og jobbe tverrfaglig og kreativt. Tematikken vi er innom er vennskap, natur og miljø. På slutten av kurset vil det holdes en liten opptreden for familie og venner hvor vi viser hva vi har jobbet med.

Vi deler kurset inn hovedbolkene: dans, musikk og kreativt verksted.

DANS:
I dansen vil vi jobbe med kreative bevegelsesoppgaver og innøving av satte dansetrinn og koreografier. Det blir en blanding av kreativdans, moderne dans og jazzdans.

MUSIKK:
I musikk vil vi jobbe med sang, lek av med stemme, rytmer og musisering. Musikksjangrene vi er innom er en blanding av pop-inspirerte sanger til elektronika og spennende lydlandskap.

KREATIVT VERKSTED:
Vi vil i denne bolken jobbe med å lage enkle elementer til kostymer, vi vil klippe og lime, bruke tekstiler og pynte med perler og glitter. Vi vil prøve ut scenesminke og forvandle oss til dyr og andre skapninger. I tillegg vil ha ulike kreative tegne og maleoppgaver som kan bli til en liten utstilling i slutten av uken.


MoonMade Produksjoner :
ved Hanne Vatnøy Steinarson (HAVA) og Ine Terese Hogstad, jobber med tverrfaglige og sjangeroverskridende scenekunstprosjekter for barn og unge. De har som mål å lage gjennomførte og solide forestillinger hvor formidling av universelle og slitesterke tema som selvverd, empati og vennskap står i fokus. Ønsket å skape en total poetisk kunstopplevelse, hvor alle sanser får spille inn. Gjennom improvisasjon og utforskning lekes det med nye møter mellom rom, kropp, lyd og bilde. Forestillingene The Green Door, Den lille prinsen og Dans Vêret har turnert i Reykjavik, DKS Bergen, Sandnes, Fusa og Sogn og Fjordane fra 2014 – 2022 blitt vist for mer enn 10 000 barn. Høsten 2022 har de premiere med «Fabelaktig!», barneforestilling med nysirkus, dans og musikk.

Ine Terese Hogstad er utdannet danser, koreograf og pedagog. Hun har bachelorgrad i dans fra Universitetet i Stavanger og Nordic Master of Arts in Dance studies fra NTNU. Hun jobber med samtidskunst under navnet Papirvinger. Hun har laget flere forestillinger for barn, voksne og eldre inn mot den kulturelle skolesekken, den kulturelle spaserstokken i tillegg til egne samtidskunstprosjekter. I utforskingen hennes står forholdet mellom sted, natur og mennesket sentralt. Hogstad har mottatt flere kunststipend blant annet profesjonsstipend i koreografi fra Norske Dansekunstnere (2020), kulturstipend fra Bergen kommune (2017) og diversestipend fra Kulturrådet (2016) til sine prosjekt og kunstneriske virke.

Hanne Vatnøy (HAVA) er en solo- og konseptartist, låtskriver, og utøver med base i Bergen. Hun er utdannet lektor i musikk og drama, og har komponert musikk i 25 år, og har i tillegg til sitt soloprosjekt vært med på utallige prosjekter i nærmiljøet og i Bergen. Musikken defineres av hennes vokal, sterke melodier og drømmende atmosfæriske univers. Hun ble oppdaget i Japan i 2009, og platedebuterte der året etter. Siden den gang har hun sluppet andre albumet, ELYSIUM (2018) som vakte internasjonal oppmerksomhet. Hennes tredje album FEARLESS slippes i 2022. På sceniske konsertforestillinger bringer hun med sin kreativitet, kvalitet og profesjonalitet. Hanne har mottatt flere stipend lokalt og nasjonalt, blant annet fra Bergen kommune, FFUK, NOPA, FFLB og tekstforfatterfondet.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form