Sommerkurs i dans 10-15 år

Vi har gleden av å igjen kunne invitere til sommerkurs for barn og ungdom 10-15 år, 22.-26 juni 2020! På grunn av koronatilpasninger har vi i år færre plasser enn vanlig.

Vi har to ulike nivå:
– begynner / litt øvet

– øvet

Hver dag er det 3 dansetimer: jazzdans, samtidsdans og hiphop

Har du minimum to års erfaring i klassisk ballett kan du velge å starte dagen med ballett

PRIS: kr. 1 500, i tillegg kr. 450 for klassisk ballett.

Jazzdans, samtidsdans og hiphop er mandag-torsdag kl. 11.00-14.40, og fredag kl. 11.00-15.30. Ballettklassen er alle dager kl. 09.45-11.00.

Meld deg på i vårt påmeldingssystem her!

Ta kontakt med administrasjonen om du har spørsmål! Vi er hovedsaklig på hjemmekontor fortsatt, så det letteste er å kontakte oss på post@bergen-dansesenter.

Stephanie Mowinckel underviser i jazzdans.

Stephanie, 37 år, er utdannet fra London Studio Centre med en BA i dans, og har videreutdanning i Danse og bevegelses-terapi. Hun underviser ved Bergen Dansesenter, og har lang erfaring som pedagog bl.a. gjennom Den kulturelle skolesekken i Bergen. Hun er danser i Schang dansekompani og fast koreograf for Fargespill Bergen, har ellers jobbet ved DNS, Hordaland Teater og ved en rekke andre scener i byen, som både danser og koreograf.

Roskva Yasmin Andersen underviser i samtidsdans.

Roskva Yasmin Andersen fra “A Story”, under Mind the Gap 2019. Foto: Tale Hendnes

Roskva Yasmin, 29 år, er utdannet fra Spin Off Forstudium i Dans, Amsterdam School of the Arts og Universitet i Stavanger.

De siste årene har hun etablert seg som samtidsdans-pedagog med undervisning ved en rekke danseskoler, bl.a. Bergen Dansesenter. Som dansekunstner jobber hun med egne prosjekter og i produksjoner for andre, både på scene, film og i stedsspesifikke arbeid.

Henrik Nordin underviser i hiphop.

Henrik, 23 år, har bakgrunn fra hiphop-miljøet i Bergen og har tatt flere internasjonale master courses. Han har vært blant topp 10 i Norske Talenter med Mixmaster Cru. Henrik har flere års erfaring som pedagog bl.a ved Bergen Dansesenter der han er hovedlærer i hiphop.

Adeline Eikanger underviser i klassisk ballett.


Adeline, 33 år, er utdannet ved Bårdar Akademiets 3-årige utdannelse. I tillegg har hun deltatt på en mengde kurs på både Broadway Dance Center i New York og på Suzanne Dellal Center i Israel. Hun har lang erfaring som frilans danser og pedagog bl.a. med ansvar for Step In Dansestudios talentgruppe i klassisk ballett. Hun underviser også BDS’ høyeste nivåer i jazzdans. Som danser har Adeline medvirket i en rekke store oppsetninger som Grease i Oslo Spektrum og danseforestillingen Jazz on Jazz på Edderkoppen Teater i Oslo.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form