Sommerkurs i dans!

FOR BARN OG UNGDOM 10-15 ÅR | 24.-28 JUNI 2019

 

TO ULIKE NIVÅ:
– begynner / litt øvet

– øvet

 

TIMEPLAN:

Hver dag inneholder 3 dansetimer: JAZZDANS – SAMTIDSDANS – HIPHOP

Er du på øvet nivå, kan du velge en fjerde time: KLASSISK BALLET

Uken avsluttes med en mini-forestilling fredag.

 

PRIS: kr. 1 500, i tillegg kr. 450 for klassisk ballett.

 

PEDAGOGER:

Stephanie Mowinckel underviser i jazzdans. Stephanie er utdannet fra London Studio Centre med en BA i dans, og har videreutdanning i Danse og bevegelses-terapi. Hun underviser ved Bergen Dansesenter, og har lang erfaring som pedagog bl.a. gjennom Den kulturelle skolesekken i Bergen. Hun er danser i Schang dansekompani og fast koreograf for Fargespill Bergen, har ellers jobbet ved DNS, Hordaland Teater og ved en rekke andre scener i byen, som både danser og koreograf.

 

Roskva Yasmin Andersen underviser i samtidsdans. Roskva Yasmin er utdannet fra Spin Off Forstudium i Dans, Amsterdam School of the Arts og Universitet i Stavanger. De siste årene har hun etablert seg som samtidsdans-pedagog med undervisning ved en rekke danseskoler, bl.a. Bergen Dansesenter. Som dansekunstner jobber hun med egne prosjekter og i produksjoner for andre, både på scene, film og i stedsspesifikke arbeid.

 

Marianne Nødtvedt underviser i hiphop. Marianne er utdannet dansepedagog og utøvende danser fra Iwanson Int. School of Contemporary Dance i München. Hun har danset hiphop i over 10 år og holder seg stadig oppdatert ved reiser til utlandet bl.a. Los Angeles og New York. Hun underviser ved Jump Dansestudio i Oslo.

 

Adeline Eikanger underviser i klassisk ballett. Adeline er utdannet ved Bårdar Akademiets 3-årige utdannelse. I tillegg har hun deltatt på en mengde kurs på både Broadway Dance Center i New York og på Suzanne Dellal Center i Israel. Hun har lang erfaring som frilans danser og pedagog. Blant annet har hun ansvar for Step In Dansestudios talentgruppe i Klassisk Ballett. Som danser har Adeline medvirket i en rekke store oppsetninger som Grease i Oslo Spektrum og danseforestillingen Jazz on Jazz på Edderkoppen Teater i Oslo.

 

Ta kontakt for påmelding eller om du ønsker mer informasjon:

www.bergen-dansesenter.no | post@bergen-dansesenter.no | 55 32 08 66                                             


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form