SOMMERKURS I DANS! 21-25. JUNI 2021

FOR BARN OG UNGDOM 10-15 ÅR

2 NIVÅER: BEGYNNER/LITT ØVET og ØVET

Kl. 11.00-14.40 mandag til fredag.

NB!
De som også velger ballett, starter 9.45 hver dag.
Fredagen avslutter ALLE klokken 15.30

PRIS SOMMERKURS: 1 500,-
PRIS BALLETT SOMMERKURS: 450,-

For påmelding: https://bergen-dansesenter.no/danse-og-ballettskolen/pameldingsskjema/

For spørsmål angående kurset send oss en epost: post@bergen-dansesenter.no


PEDAGOGER:

Roskva Yasmin Andersen underviser i samtidsdans.
Roskva Yasmin Andersen, er utdannet fra Spin Off i Oslo, Amsterdam School of the Arts, og har en bachelor i utøvende kunst, inkludert pedagogikk, fra Universitetet i Stavanger. Under utdannelsen, tilbrakte hun også et semester ved Concordia University i Montreal høsten 2015. Hun jobber med samtidsdans og lager sitt eget arbeid, også i samarbeid med andre, gjennom landskap fra scene og film, til stedsspesifikke arbeid. Andersen er opptatt av relasjoner; forholdet til seg selv, til egen kropp, og til andre mennesker. De siste årene har hun etablert seg som samtidsdans-pedagog med undervisning ved en rekke danseskoler, bl.a. Bergen Dansesenter. Andersen underviser en release basert stil med mye fokus på flyt, fart og funksjonalitet gjennom improvisasjon, gulvarbeid og forflytning i rom.  

Adeline Eikanger underviser i klassisk ballett.
 Adeline er utdannet ved Bårdar Akademiets 3-årige utdannelse. I tillegg har hun deltatt på en mengde kurs på både Broadway Dance Center i New York og på Suzanne Dellal Center i Israel. Hun har lang erfaring som frilans danser og pedagog bl.a. med ansvar for Step In Dansestudios talentgruppe i Klassisk Ballett. Hun underviser også Bergen Dansesenters høyeste nivåer i jazzdans. Som danser har Adeline medvirket i en rekke store oppsetninger som Grease i Oslo Spektrum og danseforestillingen Jazz on Jazz på Edderkoppen Teater i Oslo.

Stephanie Mowinckel underviser i jazzdans.
Stephanie er utdannet fra London Studio Centre med en BA i dans, og har videreutdanning i Danse og bevegelses-terapi. Hun underviser ved Bergen Dansesenter, og har lang erfaring som pedagog bl.a. gjennom Den kulturelle skolesekken i Bergen. Hun er danser i Schang dansekompani og fast koreograf for Fargespill Bergen, har ellers jobbet ved DNS, Hordaland Teater og ved en rekke andre scener i byen, som både danser og koreograf.

Henrik Nordin underviser i hiphop.
Henrik har bakgrunn fra hiphop-miljøet i Bergen og har tatt flere internasjonale master courses. Han har vært blant topp 10 i Norske Talenter med Mixmaster Cru. Henrik har flere års erfaring som pedagog bl.a ved Bergen Dansesenter der han er hovedlærer i hiphop.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form