SUMMER INTENSIVE 14.-18. august

Nå kan du melde deg på til årets Summer Intensive 14.-18. august.

Summer Intensive er 5 dager med 15 klasser. Kurset holder et øvet nivå for ungdom/voksne (fra 15 år).

Drop In kr. 200,-

Drop In Proff kr. 120,-

Klippekort 6 klipp kr. 1000,- (send epost til post@bergen-dansesenter.no, eller bare møt opp)

Hele kurset kr. 2000,-

Opprett bruker og meld deg på HER for hele kurset.

Pedagoger:

Mai Lisa Guinoo har utdanning i klassisk ballet fra Kunsthøgskolen i Oslo. Etter endt utdanning jobbet hun som aspirant i Carte Blanche, deretter med kompaniet IT Dansa i Barcelona også Rambert Dance Company i London. Siden 2013 har Mai Lisa vært fast ansatt i GoteborgsOperans Danskompani i Sverige der hun har jobbet med kjente koregografer som Sharon Eyal, Sidi Larbi Cherkaoui, Ohad Naharin, Damien Jalet, Saburo Teshigawara, Michael Keega Dolan, ect. I år har Mai Lisa tatt permisjon fra GoteborgsOperan Danskompani og jobbet som freelancer i England, Tyskland og Norge.

Karen Eide Bøen Karen har bachelor i dans fra Trinity Laban i London og master i koreografi fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun danset i thud! moving endangered spaces fra 2006-10, og har vært utøver for blant andre Happy Gorilla Dance Company og Bente Alice Westgård. De siste årene har forholdet mellom kropp og tanke, samt mellom bevegelse og lyd vært i sentrum for hennes arbeid. I 2019 hadde hun premiere med forestillingen sin Love & Emotions på BIT Teatergarasjen. I tillegg har hun skapt forestillinger som To See Yourself From The Outside (2017) i samarbeid med Hugo Hedberg, The Table Turns (2016) i samarbeid med Roar Sletteland. Fremover arbeider Karen med forestillingen Frank & Elena, i samarbeid med Hugo Hedberg. Forestillingen har premiere i august 2019.

Caroline Eckly er utdannet ved Conservative National Superieur de Musique et de Danse de Lyon, og startet sin profesjonelle karriere som balldanser i Ballet du Capitole de Toulouse. Sener vendte hun seg mot samtidsdansen og arbeidet som frilanser i Frankrike i flere år, bl.a. for Ballet Actuel og Cie Blanca Li. Caroline har i tillegg jobbet på Nasjonalteatret i Nürnberg, Tyskland mellom 2002 -2008, hvor hun var danser for koreografer som Jorma Elo, Jo Kanamori, Rui Horta, Tero Saarinen og Rodolfo Leoni. Hun ble med i Carte Blanche i 2008 og har deltatt i alle produksjoner siden.  Caroline er også en del av kompaniet Spreafico Eckly, hvor hun arbeider som utøver, koreograf, produsent eller lysdesigner, i henhold til hvert prosjekts behov.

Siv Stormo-Gaustad har sin danseerfaring fra Los Angeles, USA, som danser og assistent for Alexandre Magno. Hun har deretter hatt undervisning som sitt hovedfokus, undervist både i inn- og utland og vært godt etablert som pedagog i Norge i to tiår. Siv har bl.a. undervist på Kunsthøyskolen i Oslo (KHiO) og på Bårdar i mange år. Hun har bred sceneerfaring, har satt opp egne produksjoner, var en av topp 8 i «So You Think You Can Dance Scandinavia» og har koreografert for «Skal Vi Danse». Hennes dansestil preges av at det koreografiske materialet har utspring i følelser, stemninger og menneskelige relasjoner, samtidig som det bygger på en klassisk balletteknikk. Dansestilen hennes er fysisk krevende og er en blanding av musikalitet, styrke, uttrykk og mest av alt danseglede. Gjennom generøsitet, iver og engasjement forsøkes det å tilrettelegge for begeistring, ydmykhet og glede for dansen, dets språk og fellesskapet.

Monica Reksten har sin utdannelse fra London Contemporary Dance School, University of Portsmouth og Body Control Pilates. Hun har jobbet som danser, pedagog og koreograf i Norge, Sverige, Danmark og UK på en rekke ulike prosjekter med bl. annet Y-mis, Solus Dance Co, Sxedia Polis og No(r)way Home. I 2007 stiftet hun esc ungdomskompani sammen med Camilla Johannesen og Cecilie Nilsen. Monica er fast ansatt ved Langhaugen vgs. hvor hun underviser ved danselinjen.

Christopher Cardoso (Absence), er frilans danser, skuespiller, koreograf og instruktør. Christopher har medvirket i en rekke forestillinger, musikaler, reklamer og tv-show. I tillegg har han også turnert med Vg-lista som danser. Han har turnert og turnerer fremdeles Norge rundt med Absence Crew sine forestillinger Askeladden på nye eventyr, Norr og Oldschool, hvor de også holder workshops for ivrige barn og unge landet rundt. Christopher konkurrerer i inn og utland. I 2012 vant han sammen med Absence Norgesmesterskapet i breakdance. I 2018 var han danser i musikalen Flash Dance på Chateu Neuf.  Christopher jobber for tiden på Den Nationale Scene hvor Absence nylig hadde urpremiere med forestillingen Circus Absence, regissert av Jo Strømgren. Til høsten 2019 er han aktuell som skuespiller og danser i Den Nationale Scene sin produksjon Wendy og Peter Pan.

Elizabeth Guinoo er utdannet fra Locsin Dance Workshop og Cultural Center of the Philippines. Hun kom til Norge i 1980, og har lang erfaring som danser, koreograf og pedagog. Hun har i en årrekke vært koreograf for Fargespill. Elizabeth underviser ballett fra begynnere til avansert nivå. Hun underviser etter den engelske standarden og metoden RAD (Royal Academy of Dance) og bestod sin RAD CBTS (Certified Ballet Teaching Studies) i november 2015. Elizabeth er RAD Registered Teacher. Mange av hennes elever har RAD-gradert seg og samtlige har bestått med gode resultater. Elizabeth er levende opptatt av undervisning i klassisk ballett og har de siste årene også videreutdannet seg innen progressing ballet technique. Elizabeth underviser også elevene ved danslinjen på Langhaugen vgs.

Camilla Andersen er utdannet dansepedag med fordypning i Street ved DOCH i Stockholm. Hun har også danseutdannelse fra Bårdar Akademiet i Bergen, Danscenters YF streetlinje i Stockholm og Broadway Dancecenter i New York. Camilla har de siste 10 årene hatt faste klasser ved Step In Dansestudio og Bergen Kulturskole, og hatt mange ulike undervisningsoppdrag for barn og unge. Hun har i tillegg etterutdannelse innen tilpasset opplæring og spesialpedagogikk for barn fra Høyskolen i Bergen. Camilla har reist mye og deltatt på ulike workshop og jams i blant annet USA, Sverige og Frankrike. Hun underviser i HipHop og House.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form