Summer Intensive: Urban movement, progressing ballet technique, urban contemporary, parkour og samtidsdans/impro!

DANSE- OG BALLETTSKOLEN: 10.-13. august kjører vi i gang med Summer Intensive. Det blir fire dager med dansing på øvet nivå for ungdom/voksne i klasser som utforsker litt nye stiler. Summer Intensive består av klasser i Progressing ballet (floor barre/yoga for dancers), urban contemporary, parkour, og samtidsdans/impro pluss en overraskelsesklasse som annonseres senere.

Sara Einbu (Schang, div. tv-shows ++), Elizabeth Guinoo (RISS, Fargespill++), Marianne Nødtvedt (B’hiphop, Bergen Dansesenter), Mirte Bogaert (The Fourth Stage, body songs), Przybys Paz (danser og parkourformidler)

Summer Intensive passer for ungdom (fra 15 år) og voksne med danseerfaring som vil ha en skikkelig intens og lærerik utfordring!

Drop in 200,-

Hele kurset 2000,-

Ta kontakt med oss for påmelding: post@bergen-dansesenter.no | tlf. 55 32 08 66 /482 49 269

Timeplan for nedlasting finner du her: Summer intensive timeplan

Urban Movement med Sara Einbu: Sara er danser og pedagog med stor lidenskap for begge felt. Hver av klassene til Sara har ulike koreogrefier hvor hun leker med forskjellig utrykk og musikalitet innenfor den urbane stilen. Hennes særegne stil blander alt fra tradisjonell jazz, pop, til mer urbane dynamikker, noe som gjør klassen utfordrende og spennende

Sara Einbu er en danser og koreograf fra Bergen. Hun jobber og bor for øyeblikket i Oslo, hvor hun får jobbet allsidig med dansen. Hun er bla med i forestillingen “Fear Infection” av Belinda Braza, forskjellige TV-show som Melodi Grand Prix, Stjernekamp, Gullfisken mm. Hun er også med i det Bergenske kompaniet Schang.

Samtidsdans/Improvisasjon med Mirte Bogaert: I denne workshopen blir vi bedre kjent med kroppens funksjonalitet og muligheter for bevegelse. Gjennom ulike oppvarmingsøvelser, fokuserer vi på bevisstgjøring av kroppens struktur, og utforsker og utvider bevegelsesspråket. Vi fordyper oss i tekniske prinsipper for improvisasjon og utforsker hvordan vi kan forholde oss til hverandre i en spontan koreografi.

Mirte Bogaert er utdannet på Skolen for Samtidsdans og har siden jobbet som  frilans dansekunstner, koreograf og produsent i scenekunstprosjekter i Norge, Island, Sverige og Belgia. I 2016 etablerte hun scenekunstkompaniet The Fourth Stage med Vincent Stephen. Til høsten deltar Mirte i Research Program på P.A.R.T.S i Belgia og skal fordype seg i relasjonen mellom tekst, musikk, dans og koreografi.

Urban Contemporary med Marianne Nødtvedt: Urban contemporary er en blanding av hiphop og moderne- og samtidsdans. Den har elementer fra moderne som gulvteknikk, arkobatikk og flyt og elementer fra hiphop som bruk av motstand i bevegelsene, isolasjoner og popping. Stilen har kommet fra hiphop dansere og koreografer i USA som har beveget seg utenfor hiphoputrykket. Stilen er blitt veldig populær og man kan bl.a. finne den i musikkvideoer og på So you think you can dance.

Marianne har en danseutdannelse fra Tyskland med vekt på moderne dans og har drevet med hiphop i 10 år. Hun har nettopp kommet hjem fra L.A. og har med det nyeste innenfor stilen. Klassen har fokus på musikalitet, dynamikk, gulvteknikk og koreografi.

Progressing Ballet Technique med Elizabeth Guinoo: Progressing ballett er et opplegg utviklet av Marie Walton-Mahon der studentene skal lære seg å forstå dybden av muskelminnet. Dette for å oppnå best mulige resultater i klassisk ballett- her bruker vi fit ball, floor barre og yoga for dancers.

Elizabeth Guinoo er utdannet ved Davao College på Filippinene. Hun har svært lang erfaring som pedagog, danser og koreograf, og hun er sertifisert i Pilates UHM trinn I og som RAD-pedagog. Elizabeth er medlem i NoDa og underviser i klassisk ungdom/voksne begynner nivå 1 og 2, alle barneklassene i klassisk ballett og alle klasser med RAD-gradering opp til nivå 6 på Bergen Dansesenter.

Parkour med Przybys Paz: Parkour handler om å utforske det urbane landskapet og hvordan man selv ønsker å bevege seg gjennom det. Enten du vil komme deg raskest mulig fra punkt A til B, gjennomføre en viss rute eller et spesifikt triks. Alt dette handler om hvordan din nysgjerrighet og fysiske uttrykk møter bylandskapet og hva som skapes da.

Przybys er utdannet fra Skolen for Samtidsdans og er på konstant søken etter nye måter og uttrykke seg på fysisk (les: leke). Han er utøvende danser og underviser i parkour og dans.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form