Utlysning – produksjonstid høst 2023

Nå kan du søke om kostnadsfri produksjonstid/residens ved Bergen Dansesenter – kompetansesenter for dans i Vestland for perioden august til desember 2023.

Ordningen med gratis studiobruk gjelder bruk til dansekunstnerisk produksjon for profesjonelle dansekunstnere.

Både lokale/regionale, nasjonale og internasjonale kunstnere kan søke.

FRIST: 1. JUNI

Send en søknad til post@bergen-dansesenter.no. Her skriver du kort noe om prosjektet, medvirkende/samarbeidspartnere m.m. Legg ved CV hvis du er ny for BDS.Bergen Dansesenter har tre studio:

Studio 1 – 90 m2

Studio 2 -110m2

Studio Kaien – 80 m2Studio 1 og Studio 2

Disse rommene har godt dansegulv med dansematter, speil med gardiner, barrer, musikkanlegg.

Bergen Dansesenters danse- og ballettskole har aktivitet i disse studioene på ettermiddag/kveld hverdager høst og vår. Dermed er studioene hovedsakelig tilgjengelig på dagtid og i helger.

I skoleferiene er det mulig å ønske seg studiotid også på kveldstid.Studio Kaien

Dette rommet har musikkanlegg og et fint gulv med dansematter (ikke flytende gulv). Det har ingen speil. Rommet kan brukes på full tid og har tilstøtende oppholdsrom og kjøkken.

Alle studioene har vinduer og utsikt mot fjord, fjell og Bergensregn, samt tilgang på garderobe og dusj.Våre studio egner seg best til en tidlig fase av produksjonen da vi ikke har utstyr til å jobbe med teknisk produksjon.

Det er mulig å bruke studio til uformelle presentasjoner og visninger.For dansekunstnere utenfra regionen

BDS kan bidra til å formidle kontakt med det lokale dansefeltet.

Bergen Dansesenter er regional arrangør av PRODA og engasjerer gjerne gjestende dansekunstnere til å gi klasse/workshop.

Det kan søkes om reisedekning.

Bergen Dansesenter er del av Kulturhuset USF på Verftet – et mangfoldig kulturhus fullt av billedkunstnere, filmproduksjon, scenekunstprodusenter, Bergen Jazzforum, Cinemateket i Bergen – og kafe med byens flotteste uteservering på kaien.

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
Studio 1, 4. etasje
------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form