Velkommen til Slipp 16. juni!

KOMPETANSESENTERET: Torsdag 16. juni arrangerer vi Slipp sammen med Proscen. Kvelden markerer sesongavslutning med stor sommerfest på Cornerteateret, og med oss på Slipp har vi blant andre Monica Herstad og Dansedyrkerne fra dansekunstfeltet. Disse skal presentere henholdsvis undersøkelsen “Dansen og fremtiden: norsk dans i et post-petroleumsperspektiv” og en presentasjon om Seminarium.

Monica Herstad er danser og koreograf for film, scene og galleri med bakgrunn fra balletthøgskoler i Oslo og Paris. Hun har også vært danser og koreografiassistent for japanske Min Tanaka. Monica turnerer verden rundt med sine prosjekter og hun representerer kunstnersignaturen og performance prosjektet herStay. Hun har gjennomført et 3 årig gjesteforskeropphold ved Senter for Ibsenstudier, UiO, innen litteratur og bevegelse.

Kunstprosjektet Dansedyrkerne består i dag av Snelle Hall, Sidsel Pape, Per Roar og Kristine Karåla Øren. Etter å ha alle bidratt til ”Ord og bevegelse – seminar om tekst og dans” på Dramtikkens Hus i 2011, ønsket de at prosjektet skulle videreføres. Sammen kom de frem til mulige strategier og kunstneriske visjoner for å videreføre og videreutvikle erfaringene fra Dramatikkens hus. Sammen med Solveig Styve Holte ble foreningen Dansedyrkerne dannet.

Fullt program for Slipp her: https://www.facebook.com/events/1736606179945455/

Foto: Monica Herstad av Stein Reusch Weber.

 

 


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form