Velkommen til vinterferieklasser!!!

På bildet: Elise Berg-Hansen
Foto: Cato Ingebrigtsen

TIRSDAG 2. MARS.

Denne vinterferien har du en unik mulighet til å delta på danseklasser med et stjernelag av pedagoger av internasjonal kaliber!

Dette er danseklasser på øvet nivå:
Vi har klasser for dere mellom 10-14 år, 12 – 14 år, samt for dere som har fylt 15 år og oppover (sistnevnte er også for profesjonelle dansere).

Klasser 10 – 14 år
10.00 – 11.30 – VINTERFERIEKLASSE, Ballett, 10 – 14 år, øvet nivå

Klasser 12 – 14 år
11.45 – 13.15 – VINTERFERIEKLASSE, Jazzdans, 12 – 14 år, øvet nivå

Klasser 15 år +
13.45 – 15.15 – VINTERFERIEKLASSE, Contemporary Jazz, 15 år +, øvet nivå
15.30 – 17.00 – VINTERFERIEKLASSE, Theatre Jazz, 15år + , øvet nivå
17.15 – 18.45 – VINTERFERIEKLASSE, Ballett, 15 år + , øvet nivå

RABATTER:
20 % rabatt ved påmelding til 2 klasser
25 % rabatt ved påmelding til 3 klasser
40% rabatt for profesjonelle scenekunstnere (ta kontakt for rabattkode)
20 % rabatt for søsken/familie

Rabattene slår automatisk inn ved påmelding. Hele beløpet trekkes ved fullført påmelding. Beløpet tilbakebetales ved en eventuell avlysning, og det vil ikke bli tilbudt klasse over zoom som erstatning for avlyst klasse.

For påmelding TRYKK HER.

LES OM PEDAGOGENE:

Kenny Svensson / Contemporary Jazz / 15 +
Kenny Svensson er danser, koreograf og pedagog, med base i Stockholm. Kenny er uteksaminert fra BalletAcademy i Stockholm, samt studert ved EDGE Performing Arts Center i Hollywood, Los Angeles. Kenny har arbeidet som danser og pedagog i USA, Europa, Sverige og Norge. Kenny har medvirket i kjente musikaler og show, som for eksempel West Side Story på Stockholms Stadsteater, Flashdance – Musical i Stockholm og turné i Sverige, og Eurovision Song Contest. I tillegg var han en av hovedkoreografene for X-Factor Sweden, samt koreograf for Wallmans i København. I forbindelse med Sweden`s Got Talent, har Kenny hatt det kunstneriske ansvaret. For tiden er Kenny aktuell som danser i den kritikerroste oppsetningen av Cabaret på Den Nationale Scene i Bergen. I forbindelse med vinterfeieklassene på Bergen Dansesenter skal Kenny undervise i Contemporary Jazz.

Gina Ranheim Bjerkan / Theatre Jazz Workshop / 15 +
Gina R. Bjerkan er utdannet fra prestisjetunge London Studio Centre i London, og har siden 2016 jobbet profesjonelt som skuespiller, danser og sanger i Norge, Skandinavia og London, England. Hun har bred erfaring fra teaterscenen som hovedrolleinnhaver og ensemble i profesjonelle musikaler og teateroppsetninger som ELF – The MusicalKiss Me Kate og We Will Rock You, samtidig som hun har erfaring fra film- og TV-bransjen. Gina brenner forTheatre Jazz og hennes workshops har fokus på teknikk, dynamikk og historieformidling i en positiv atmosfære. Gina er for tiden aktuell som danser i den kritikerroste oppsetningen av Cabaret på Den Nationale Scene i Bergen, og skal i forbindelse med vinterferieklassene på Bergen Dansesenter holde MAMMA MIA!-workshop, hvor du bl.a. vil lære originalkoreografi fra musikalen.

Caroline Eckly / Ballett / 15 +
Caroline Eckly er danser og koreograf med base i Bergen. Caroline er utdannet ved Conservative National Superieur de Musique et de Danse de Lyon, og startet sin profesjonelle karriere som ballettdanser i Ballet du Capitole de Toulouse. Senere vendte hun seg mot samtidsdansen og arbeidet som frilanser i Frankrike i flere år, bl.a. for Ballet Actuel og Cie Blanca Li. Caroline har i tillegg jobbet på Nasjonalteatret i Nürnberg, Tyskland mellom 2002 -2008, hvor hun var danser for koreografer som Jorma Elo, Jo Kanamori, Rui Horta, Tero Saarinen og Rodolfo Leoni. Caroline er i dag en del av kompaniet Spreafico Eckly, hvor hun arbeider som utøver, koreograf, produsent eller lysdesigner, i henhold til hvert prosjekts behov. I 2008 ble hun ansatt som danser i Carte Blanche og har deltatt i alle produksjoner siden. I forbindelse med vinterferieklassene på Bergen Dansesenter skal Caroline undervise i ballett. 

Elise Berg-Hansen / Jazzdans / 12 – 14 år
Elise Berg-Hansener utdannet vedBårdar Akademiet, og har i tillegg lang erfaring innen drilldans, hvor hun blant annet konkurrerte på internasjonalt nivå. Siden 2013 har Elise jobbet som freelance danser og musikalartist, og har blant annet medvirket “A Chorus Line” på Chat Noir i Oslo, “Pippi Langstrømpe” på festiviteten i Haugesund, og “Grease” på Chateau Neuf i Oslo. I tillegg er Elise medlem av «Show de Vida», som leverer dansere, dansekonsepter og underholdning til ulike eventer. Elise underviser ved Bårdar Danesinstitutt, samt holder egne workshops rundt i Norge. Elise er fortiden aktuell som danser i den kritikerroste oppsetningen av «Cabaret» på Den Nationale Scene her i Bergen.  

Mirjam Dorothea Berg / Ballett / 12 – 14 år
Mirjam Dorthea Berg danset sine første steg på Bergen Dansesenter. Hun er utdannet ved Balletthøyskolen ved Kunsthøyskolen i Oslo. Mirjam har danset i ulike dansekompanier blant annet i Spania og Sverige og har de seneste årene undervist ulike nivåer innen både i ballett og moderne. 
------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form