Vil du være med på DANS – en fest?

Vi søker etter nye, lokale prosjekter som ikke er ferdigstilte til DANS – en fest 2022.

Denne festivalen for lokal dansekunst er et samarbeid mellom BIT Teatergarasjen, Carte Blanche og Bergen Dansesenter. Biennalen ble første gang arrangert som selvstendig festival i 2018, mens den i 2020 ble slått sammen med Oktoberdans som følge av koronapandemien. 2022-versjonen finner sted 25.-27. august i Studio Bergen.

Fortell oss hva du driver med høsten 2022!
Begynner du på noe nytt den høsten? Er du midt i en prosess? Planlegger du å teste ut noe?

Vi vil sette sammen et variert program med prosjekter som er på litt ulike steder i prosessen. Vi viser ikke hele, ferdige verk, men kan vurdere å gi rom for korte presentasjoner av ferdige verker.

DANS – en fest! er bransjebygging, utveksling og fest. Denne felles festivalen gjør vi av interesse for og kjærlighet til det frie dansefeltet i vår region og kommer i tillegg til alminnelig programmering og samarbeid vi vanligvis har med feltet. For å kvalifisere til å vise noe under DANS – en fest! må man være bosatt, jobbe i eller ha en tilknytning til Bergen eller Vestland.

Kunstnerne som bidrar på festivalen har stor frihet til selv å velge format og bruke sin tilmålte tid til det de ønsker. Vi har mulighet for enkelt lyd- og lys. Bidragsytere honoreres kun for visningsdagen.

Skriv en veldig kort status på hva du jobber med høsten 2022 og send på epost til post@bergen-dansesenter.no. Det holder med tre-fire setninger per prosjekt. Meld gjerne inn flere prosjekter dersom du jobber med ulike ting på litt ulike stadier. 

Dersom du ikke tidligere har en relasjon til noen av oss arrangører ber vi om at du i tillegg legger ved din CV.

Frist 1. desember.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form