Workshop for scenekunstnere

Svenske Iggy Malmborg kommer til Bergen og holder workshop for danse- og scenekunstnere. Workshopen er et samarbeid mellom BIT Teatergarasjen, PRODA og Bergen Dansesenter.

Iggy Malmborg gjør forestillinger som engasjerer seg i å ta særlig teatersituasjonens ulike elementer og kritisk analysere disse, ofte med hjelp av  psykoanalysens tanketradisjon. Hver forestilling har et spesifikt fokus. Iggy har blant annet jobbet med fantasi og stemmen. Festivalpublikummet ble imponert over Iggy Malmborg sin presise skuespillerkunst da han var her i høst på Meteor 2021. Nå inviteres publikum til å ta del i og utforske sine egne  skuespillerferdigheter i workshop med Iggy Malmborg i samarbeid mellom Bergen Dansesenter og BIT Teatergarasjen.

I den siste forestillingen Iris, pupil, retina, etc. står synet i sentrum. Iggy sitt kunstnerskap har vært tekstbasert, men i det siste har det skjedd noe nytt. Ordet har forsvunnet og verket er nesten helt stille. Under workshopen kommer Malmborg til å presentere sitt kunstnerskap og introdusere noen av hans praksiser.

Workshopen er gratis og åpen for danse- og scenekunstnere, og andre kunstnere med interesse for bevegelsesarbeid.


Denne workshopen arrangeres i samarbeid med BIT Teatergrasjen som håndterer påmelding. Du skaffer deg din gratisbillett til workshopen HER.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form