Workshop i hip hop & urbane stiler med Huyen Huynh!

KOMPETANSESENTERET: Lørdag 30. januar blir det workshop i Hip hop & urbane stiler med Huyen Huynh! Huyen er grunnlegger og leder av Circle dansekompani, dansestudio og danseutdanning og er blant de mest etablerte og profilerte danserne, koreografene og pedagogene i Norge. Hun er utdannet dansepedagog fra Kunsthøgskolen i Oslo (2007) og har sin grunnutdanning som danser, koreograf og instruktør fra København (2001). Huyen har undervist ved de fleste danseskolene i Norge, samt skoler i utlandet bl.a Khio, Norges Balletthøgskole, Universitet i Stavanger, Spinn Off Forstudium, The HipDrop International, Flow Dance Copenhagen, Hotstepper, Bårdar og er studieleder og hovedlærer ved CIRCLE DANCE ACADEMY.

Huyen har over 15 års erfaring som pedagog, og underviser i flere stilarter bl.a. hiphop, house, waacking, locking, popping. Huyen har bred erfaring som utøvende danser og var blant de siste 12 finalistene i dansekonkurransen “So you think you can dance -Skandinavia”. Hun har turnert i Europa, Mellom Østen og Asia, samt danset for internasjonale artister som Common (US) og Fundamental (UK). Huyen har en bred og variert erfaring som koreograf som strekker seg fra teaterproduksjoner, TV og eventer. Her kan nevnes West side story (Oslo nye teater), Dansefeber, Orkla, Yara, Telenor m.fl.

Med all sin erfaring og kunnskap er det på sin plass å si at Huyen er en viktig initiativtaker og rollemodell, både for sine mange elever og kollegaer, men også for utviklingen av hiphopdans og kultur i Norge. Hun er en  ekte ildsjel – innovativ og rampete med brennende hjertevarme!

Sal 2, Bergen Dansesenter, kl. 13.00-14.30. Lørdag 30. januar.

PRIS: 160,- for BDS-elevr, 190,- for andre.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form