Workshop i improvisasjon

Er du nysgrerring på hva improvisasjon kan være innen dans? Kom å test det ut med vår superfine pedagog Roskva Yasmin Andersen! Worskhopen har åpent nivå, så her er både begynnere og mer erfarne improvisatører velkomne!

Det blir workshops på Bergen Dansesenter lørdag 14. november og lørdag 5. desember kl. 11.30-13.30. Du kan melde deg på til en av dagene eller begge to. Hver av dagene koster kr. 200, og du melder deg på via vårt påmeldingssystem her.

Om workshopen

Vi skal bevege oss igjennom et landskap av ulike bevegelseskvaliteter, kjenne på hvordan det er å lytte til egen kropp og andre kropper i rommet. Nøkkelord som flyt, fart, forflytning og funksjonalitet er også i fokus, både hver for oss og sammen som gruppe.

Roskva Yasmin Andersen (NO) har base i Bergen, Norge. Hun jobber med samtidsdans og lager sitt eget arbeid, også i samarbeid med andre, gjennom landskap fra scene, film til stedsspesifikke arbeid. Hun vil møte og berøre et publikum med en ærlig, menneskelig opplevelse. Vi har alle en kropp, og følelser, og evnen til å uttrykke dem; med både ord og bevegelse. Gjennom kroppen kan vi tilby opplevelser for både utøvere og publikum, oppmuntre til å stille spørsmål og dele erfaringer, tolkninger, meninger, øyeblikk og opplevelser i samme rom. Med dette i tankene, vil hun å skape konseptuell fysisk dansekunst som fremdeles kommuniserer til et større publikum uavhengig av bakgrunn, forutsetninger eller interesser. Det handler ikke nødvendigvis om å forstå, men å oppleve og gi verdi til egen tolkning av det som deles.

En av Andersen sine første fulle produksjoner, Underneath, hadde premiere på festivalen Oktoberdans 2018 arrangert av BIT teatergarasjen.

Hun er utdannet fra Spin Off i Oslo, Amsterdam School of the Arts, og har en bachelor i utøvende kunst, inkludert pedagogikk, fra Universitetet i Stavanger. Under utdannelsen, tilbrakte hun også et semester ved Concordia University i Montreal høsten 2015.

 


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form