Workshops med Oktoberdanskunstnere


Fredag 21. oktober 11.00-13.00   Artistic workshop med Florin Flueras
Mandag 24. oktober 11.00-13.00   Artistic workshop med Daina Ashbee
Tirsdag 25. oktober 11.00-13.00   Artistic workshop med Pitthaya Phaefuang (Sun)

Workshopene presenteres i samarbeid med BIT Teatergarasjen og ledes av dansekunstnere fra festivalprogrammet for Oktoberdans. Workshopen er gratis og åpen for danse- og scenekunstnere, og andre kunstnere med interesse for bevegelsesarbeid. 

Registrering til disse workshopene går ikke gjennom oss på PRODA men gjennom BIT Teatergarasjen. Klikk på lenker under for gratisbilletter.

Florin Flueras (RO)
Becoming Unimages, sometimes

Vanligvis har vi en viss kontroll på kropp og virkelighet gjennom representasjoner – vi tilpasser oss personlige og kulturelle bilder om oss selv og virkeligheten, til det kjente, og blir til bilder og identiteter i prosessen. Her skal vi undersøke måter å bli uforståelige, også for oss selv. Unimages våger vi ikke å oversette.

Gatisbillett finner du HER 
 

 
Foto: Stephanie Paillet

Daina Ashbee (CA)
Villskap og meditativ ro


Vi begynner med en rolig oppvarming som tar oss nærmere nærværet i kroppen. Vi utforsker noen ritualer som tar oss til steder med ro og transe. Gående meditasjon åpner koblinger til det underbevisste. Vi oppnår kreativ klarhet og en dypere tilknytning til våre følelser. 

Gratisbillett finner du HER. 

Pitthaya Phaefuang (Sun) (NO/TH)
Gåendemeditasjon og tradisjonell Thaidans

Som en del av forestillingen Realness : Luk Kreung, har Sun utforsket gående meditasjon og “gender performance” en del. I denne workshopen vil han ta oss med på en dyp forståelse for hva kjønn er som opptreden, gjennom forskjellige gående praksiser. Det vil bli en utforskning i hvordan man gjennom “awareness” i feminin gåing kan skape mer frihet og medlidenhet for seg selv og andre.

Gatisbillett finner du HER. 

Kalenderen for PRODA Vestland finner du på Bergen Dansesenters nettsider. Denne vil alltid være først ute med informasjon om nye klasser.


------ FLERE NYHETER ------

Arkiv

SeltopGrafisk Form