Administrasjon

lliv_lite (2)

Liv Basberg er daglig leder ved Bergen Dansesenter med hovedansvar for administrasjon, personal og økonomi. Hun underviser på danse- og ballettskolen i impro, bevegelse og 65+. Liv har mange års erfaring som danser og fysioterapeut, fra Riss Dansekompani og som oppstarter av Bergen Dansesenter i 1996. Hun har sin utdannelse fra fysioterapiutdanning ved Høgskolen i Bergen og Certified Movement Analyst (CMA) fra Laban/Bartenieff Institute for Movement Studies, NY. Liv er fast gjestelærer på fysioterapilinjen ved Høgskolen i Bergen.

Lisa

Lisa Nøttseter er nestleder ved Bergen Dansesenter. Hun er utdannet dansekunstner fra Skolen for Samtidsdans (nå Høyskolen for dansekunst) i Oslo, og har en bachelor i filosofisk estetikk fra Universitetet i Bergen. I flere år har Lisa virket som skaper, utøver og produsent i det frie scenekunstfeltet i Bergen. Hun har skapt forestillinger for publikum i ulike aldre både i og utenfor scenerommet. Den siste tiden har hun også skrevet kritikk av scenekunst. Lisa har erfaring fra undervisning og workshops fra barnehage til høyskolenivå. Hun var elev ved BDS-danse-/ballettskolen i en årrekke før hun startet på sin danseutdanning, og hun har også benyttet seg av kompetansesenterets mange tilbud rettet mot det profesjonelle dansemiljøet.

Ann-Terese Aasen er kontormedarbeider på Bergen Dansesenter. Ann-Terese er utdannet danser fra London Studio Centre og arbeider som frilans koreograf og regissør. Hun har koreografert flere kjente oppsetninger som for eksempel Eugen Onegin, La Boheme, Tryllefløyten og Little Shop of Horrors. I tillegg har hun studert Ledelse av film-, TV- og sceneproduksjoner på BI, og blant annet arbeidet som produksjonsleder for Snöball Film og Rakett TV.

 

Styreleder: Gitte Bastiansen er utdannet ballettpedagog, med flere år som danser/pedagog/koreograf bak seg før hun skiftet landskap (dog fremdeles innen kulturfeltet) etter en master i undervisningsvitenskap. I dag er hun ansatt ved Museum Vest som museumspedagog og nestleder ved Norges Fiskerimuseum i Sandviken.

Nestleder: Roar Sletteland 

Styremedlemmer: Elizabeth Guino-o (pedagogrepresentant), Veronica R. Thorseth og Heidi Jeger

SeltopGrafisk Form