PRODA – profesjonell dansetrening

På bildet: Ingvild Krogstad. Foto: Rune Fossum [vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

PRODA er et kostnadsfritt og landsdekkende tiltak som arrangerer kompetansehevende fagtilbud for profesjonelle dansekunstnere. Bergen Dansesenter er lokal arrangør av PRODA i Vestland.

Stiftelsen PRODA er et kostnadsfritt og landsdekkende tiltak for profesjonelle dansekunstnere uavhengig av organisasjonsmessig tilknytning. PRODA skal arrangere et daglig kompetansehevende fagtilbud, som bidrar til at dansekunstnere kan utøve og formidle dans av høy kvalitet.

Utøvelse og formidling av dans stiller særlige krav til kontinuerlig egentrening og kompetanseutvikling med veiledning fra pedagoger. PRODA tilbyr kursprogram som omfatter ulike danseutrykk, og kommer derfor alle som arbeider med dans til gode. Dansekunstnerne arbeider hovedsaklig frilans som dansere, koreografer og pedagoger. PRODA er en viktig del av infrastrukturen på dansefeltet . PRODA tilbyr faglig utvikling og fungerer som ressurssentre og møteplasser rundt om i landet.

PRODA finansieres med fast statsstøtte og varierende drifts-/kulturtilskudd fra kommuner og fylkeskommuner. PRODAs virksomhet ivaretas av styret, daglig leder og regionale kompetansesentre for dans.

Bergen Dansesenter er regional arrangør for PRODA i Vestland. Vi samarbeider med Carte Blanche og BIT Teatergarasjen om gjestepedagoger og timeplan. For å få en fullstendig oversikt over alle kostnadsfrie klasser for profesjonelle dansere i regionen har vi i vår PRODA-oversikt også tatt med de morgenklassene hos Carte Blanche som er åpne for det profesjonelle dansemiljøet.

Brukerne ved PRODA må dokumentere 3 års høyskole/fagutdannelse i dans og/eller flere års profesjonelt virke.

Husk å registrere deg som PRODA-bruker på www.proda.no! 

 

 

TIMEPLAN VÅR 2022:

PRODA-klassene foregår på Bergen Dansesenter, USF Verftet.

Husk å registrere deg som PRODA-bruker www.proda.no 

Timeplanen utvikles fortløpende.

Du kan abonnere på kalenderen til Proda Vestland i din egen google-kalender via denne lenken.

Eller du kan få den inn i andre kalendere ved å bruke iCal format.

SeltopGrafisk Form